- 1 Mai og 17.Mai 2008
    - Palletten 20 år

1 Mai og 17.Mai 2008

Vi markerte 1.mai med kjempe fin dag masjerte fra Eldresentret i åsgårdstrand. Vi masjerte ned til Rådhuset her var det ikke mange som stilte opp for å høre på talen
vi hadde jo ikke det beste værte med oss men ungene gjorde en kjempe jobb.

16.Mai 2008 hadde vi en liten tur i Åsgårdstrand med skolen Og Stifinneren barnehage. Her fikk vi en liten Is fra barnehagen noe som gjorde ungene glade.
Så gikk turen inne til Horten for å delta i barnehage toget der inn.Her spilte de kjempe flotte masjer nedover storgaten med mange unger etter seg.
Takk for en fin Dag.

17.Mai 2008.

Her begynte dagen slik den pleier med at vi møtes uten for legesentre for å stille opp og ta en runde med spilling før flagheis kl. 08.00 Her var det noen voksne som hadde flaggheisen ved Åsgården Skole, Bakkåsen skole og Rådehuset.Dette gikk fint.
Så ble det masjert ned til rådehuset med taler og sang. Det ble lagt ned en krans for å minne de Fallene under krigen
. Og det var litt stort i år at en fra familien til en flyger la ned en bloms for å hedre sin familie.

Så gikk turen borte til seiler Huset hvor vi spiste frokost
og fikk varmen i oss da det var en kald og våt dag.
Her ble det også utdelt stjerner til de som ikke fikk på Årsfesten.

Da vi var ferdig her Ble vi henten med busen og kjørt opp til breidablikk der vi gikk en runde for å spille for de barna her oppe. Her ble det is å få i det kalle vi måtte jo kjøle de ned litt da de ikke var kalde fra før. Brrrrr.

Så var det ned til kirken for gudstjeneset og spille her.
I år var det også at drilleren fikk lov og vise seg frem og det var morro.

da var det det store barntoget for tur.
alle spasert opp fra kirken til skolen.
Og da vi kom ditt ble det utdelt blomster til Tamburmajor og Leder.

Her avluttet de fleste for dagen med spilling og drill.

Men Benedikte,Siv Therese, Linn Og Line og Jeg Inger Lill dro inn for å spille å delta i borgetoget kl.15.00
Dette ble en spesilt da en eldre kar som kom bort og fortalte at akurat i dag 17.mai for 20 år siden bled ynglingskorpset stiftet og at det var granly skole korps som arrangerte det først ynglings festen 1988. Dette ble litt spesielt sa jeg til han for jeg hadde arvet medaljer etter min Far som jeg hedret denne dagen og andre dager og dette var noe han sa at det var det respekt av da han var så mye med korpsene i kommune. og dette syntes jeg var gøy.

Men nå masjert vi fra sentrum og ned til Torvet med yngligskorpset og dette syntes ungen var kjempe gøy.
og etter dette Gikk vi 5 sammen med Lysheim som vi syntes var kjempe morro og avsliutte dagen i Horten.

Takk ennå en gang for en Fin 17.Mai 2008
Og de andre dagene.