- Ynglings seminar 2008
    - JuleAvsluttning 2009
    - Bowling og Pizza

Sirkus Konserten

I vår har vi jobbet mot en flott Sirkus konsert som vi hadde søndag 15 juni og Tirsdag 17 juni.

Det begynte med at vår Sirkus diriktør Kristoffer åpnet med Velkommen og presnterte Inslagene vi hadde, det var både drill inslag fra Jentene i drill troppen.

Oda hadde et flott og nydlig program for første gang, Tina gjorde et flott program til henne som hun viste frem.

De fleste viste frem sine soloer og duetten. Tina hadde også laget et flott tropp program som alle viste frem av musikken Med Maicel Jakson.

Og eller hadde vi et flott inslag med Olsen banden, bygg mester bobb, sirkus musikk med Hans som Dansen dame med en kamel og Gard hadde med seg sin farlige bjørn. Alle gjorde en flott forestilling med masse morro.
Musikkantene hadde øvet i flere månder på dette og de gledet seg masse. Alle spilte helt fantastisk på alle noter.

Alle fikk vist seg frem på en herlig og flott måte.

Dette var tiendes konsert.

Det var en Posetiv arrangement og Cath. og Audun hadde gjort en flott Arrangement som det har kommet masse posetiv tilbakemeldinger fra de som var publikum.

Godt jobbet alle sammen, flinke er dere Unger

Ref: Inger Lill Arnesen