Drilluka 2008

Deltagere fra Horten

DRILL UKA 2008-07-28

SØNDAG 27.07.08
Vi ankommer drill uka i Sandefjord kvelden for å rigge til rommet og kveldsmat.
Kl. ca. 21.30 får vi informasjon om hva som skjer. Denne uken.
Det skal være stille kl. 23.00 og opp kl. 7.30.

Mandag 28.07.08

De starte dagen med oppvarming kl. 09.00 så er det Twirls and stylemoves i grupper
Så blir de delt inn i grupper etter nivået. Så etter litt mat pause er det dance twirl i grupper.
Så midt på dagen er det lunjse med varm mat her har de bare en time pause og da er det
Opp varming igjen og drilling i grupper. Så er det en morsom lek før litt frukt pause. Så er det pån igjen før de skal ha uttøyning. Kl. 19. Er det middag og sosiale aktiviteter. Frem til lege tid.
Det er forskjellige temaer på pop stjerner i dag har det vært tema med Robbie Williams.

Tirsdag 29.07.08

I dag er pop star temaet Madonna i dag starter de med oppvarming også har de dansing i hele gruppen. Og de driller i grupper de har. Og i dag har de også en time med selv studie .
De har også pausen med knekke brød og frukt.
På kvelden er det sosiale aktiviteter.

Onsdag 30.07.08

Tema i dag er Michael Jacsoon de starter som vanlig med opp varming også blir det drilling i grupper igjen. Da dette er ferdig er det Exchangs ( Kaste til hverandre).
Fra 16.15 til kl. 18.00 Post staffet. Mellom lagene. Her skal de gjøre forskjellige ting som blant annet. Ta en kopp fra ei bøtte gå over et hinder helle vanne som er igjen i koppen i ei tom bøtte så da kl. stopper skal de se hvor mange cm. Det er i bøtten, en post skal de gjette på to like ord. Så skal de lage ord av bare kroppen på kortes tid som mulig.
Så er det en post der de skal sykle i sikk sak mellom seggler . en post skulle de sminke seg, en skulle de løpe på bom, ta på kjole løpe vider å hoppe bort over. En post var det ark med spørsmål på.
På kvelden var det lov for foreldre å komme på besøk og det var grilling på menyen. Det ble satt ut langbord og et flott sosial måltid. Mens vi satt her var ble det syng `et bursdagsangen for Maria fra Horten som hadde bursdag i dag. Vi fikk også besøk av Monika, Iris, Vennela, Camilla og Deseere fra horten. Dette synte de fra Sandefjord var hyggelig da de ikke deltok noe de syntes var litt trist at de ikke var med.
Det var noen som avsluttet kvelden med en film.

Torsdag 31.07.08.

Tema i dag Queen.
I dag er det trening i både grupper og dance. Og litt lek.
I dag kl. 14.00 drar noen på stranda for å bade og noen drar til byen for å handle litt inn for oppvisning i morge som de har fått i oppgave i grupper å utføre på fredag.
Her ble det handling av mer trenings tøy og sminke til opp visningen som de skal frem føre på fredag.
Det var også de som dro og badet. De koste seg med et deilig bad og da de kom tilbake gikk de å handla litt godteri og satte på film. Det ble rester til middag i dag med pizza og ostesmørbrød.
Også var det øving til opp visningen som de skal ha på fredag.
Hyggelig dag for alle dette.

Fredag 01.08.08.

Tema i dag er Jennifer Lopez.
De starter dagen med oppvarming som vanlig. I dag har de varm trening, drilling i grupper og dans og drill grupper.
Så ved rundt 17.00 tiden hadde de oppvisning i grupper for hverandre. Det var da kledd seg ut, sminket seg og gjort seg klare. De var da pop stjerner alt i fra Kizz, Celin Dion, Britny spers, Michael Jacsoon, Spise girls og hipp hopp dansere. Mange fine innslag som de hadde laget og trent på etter trening på kvelden.

Lørdag 02.08.08

Tema i dag er Tina Turner
De starter som vanlig med oppvarming og i dag starter de med dancetwirl etter oppvarmingen.
Så hadde de flipp konkuransje ( små tommelkast). Det er om å gjøre å ta så mange Flipp etter hverandre uten å miste den. Den heldige vinner av denne konkuransjen Var Trine Aarum fra Lillås og Nordskogen skole korps. Hun fikk da ut delt en pokal som Instruktørene hadde med seg fra NederLand.
Så var det at de hadde selvstudie der de skulle øve/ trene selv.
Så på kvelden hadde vi Båttur til Strømstad, dette ble en hyggelig tur med at vi spiste bufe mat nedover og på veien hjem handlet de godteri og klær. Noen av jenten kjøpte en liten gave til instruktørene som de ga. Dette var en fantastisk tur og hyggelig tur.
Da vi kom tilbake fra Båten var det utdeling av kursbevis og gaver.
Det ble utdelt 2 gaver i hver gruppe fra instruktørene og det ble utdelt gaver til de som arrangerte drill uken. Og instruktørene selv fikk gaver fra alle ungene / ungdommen.
Alle vil takke Possa, Bjørn , Reidar, Heidi og Gunn for en fantastisk uke, noen ønsker at den varte i ei uke til, de stortrives å være på Drill uken.

Søndag 03.08.08

I dag er tema ” So, do you wanna be a popstar? “
De hadde oppvarming fra morgen
I dag gikk de igjennom programmet de hadde
De hadde også fotografering. De ble stilt opp gruppe etter gruppe og de hadde felles fotografering .
Possa åpnet med å ønske alle velkommen og takket alle foreldre for låne av ungene. ” De er jo bare skjønne og hun var inn ponert over at det ikke hadde vært ett eneste nebbet ord fra noen. De er jo bare snill og greie og ikke minst blide.”
Så var det da oppvisningen sin tur. Her var det gruppe 1 som startet med Britny Spars og det var dans med Madonna, Michael Jackson og div. popstjerner.
Det var en fantastisk opp visning.
Så ble det tåre våte øyne for å ta farvel med alle sammen og ikke minst instruktørene. De kommer tilbake igjen og alle var enstemmig at alle skulle komme tilbake i 2009.
Så vil jeg takke Possa, Reidar, Heidi, Bjørn, Vetle og Gunn for at u.t. fikk lov å være tilstede hele uken og ikke mins fikk hjelpe til , dette har vært en kjempe hyggelig uke. TAKK FOR MEG.

Ref: Inger Lill Arnesen

Drill Uka 2008