resultat

ØM 2008

Helgen 12.04 - 13.04 2008 Var drill troppen i Oslo å konkurete i drillen. Line, Maya og Emma hadde vær sin solo. Alle tre gjorde en bra innsatt og fikk masse posetiv tilbakemeldinger på at de gjorde det kjempe bra. Emma tok med seg en pokal hjem med 3 plassen.

Mona Og Linn hadde solo i Junior her gjorde også de en kjempe jobb. Mona Kom på en 7 plass. og Linn tok en 18 plass av 26 stykker. Konkuransen var hard men Slik de gjorde dette i år har de ikke gjort på lenge. Alle var stor fornøyde med innsattsen. Godt Jobbet.

Veronika Og Tina hadde duett i Senior klassen de tok en 7 plass. De gjorde også en bra innsatt.

Tina deltok også i tropp med Horten og Lysheim. her tok de med seg 2 plassen med hjem. Tina var også med Hortens drillen med Pom Pons der tok de 1 plassen.

GRATULERE ALLE SAMMEN MED GOD INNSATTS OG MASSE BRA PLASSER.

HILSEN INGER LILL (DRILL LEDER)
Les mer på NMF Oslo sine sider