Linn Renee, Line Karine Emma Og Maya
I troppen. Gratulere Med 3 Plassen Jenter.

Skjærgårdsdrille 2009

Lørdag 31.01.09 var det tid for skjærgårdsdrillen.

Vi startet dagen med å sette opp håret og gjøre oss klar for defilering som starte kl.09.20. Vi hadde fått med oss Oda Og silje som maskotter og som Plakat bærer som. Defilerineg gikk kjempe bra og var spendene for de minste som ikke hadde vært med på dette før.

Flinke var de to.

Linn Renee var det første som var ute på Gulvet fra Åsgården skole korps. Linn Renee startet med en knall opning og en flott to tørn. hun gjorde en flott innsats.

Den neste som skulle ut var Line Karine. Hun gjenomførte med glans hun også. dette var bedre en non gang. på begge to.

Så var det Troppen som sto for tur. De gikk inn med en god insatt. Alle 4 gjorde en kjempe flott innsatt og ga alt de kunne.

Emma var da neste som skulle ut på gulve i solo aspirant hun gjorde også en flott innsatt og gjorde programet sitt så godt de kunne.

Maya stilte for Horten drillen og gjorde også en herlig innsatt og utførte med glans.

Resultate ble at Åsgården Drill tropp tok med seg 3 plassen med seg hjem. Dette var flott jenter, det var gøy.

Linn Renee tok 15 plass i Solo jr.
Line Karine tok 11 Plassen i Solo jr.

Emma fikk delt 2 plass med Maya Fra Hortens drill Og Elise Fra sentrum. i Aspirant klassen.

Men dere var kjempe Flinke.