- Tusen Fryd 2007
    - Året`s sommer går til Sør Festivalen

Tur til Gavlestad

Slik var turen:
Vi hadde felles avreise fra Åsgården skole fredag 7.mars. kl. 16.45.
Både barn og voksne var fulle av forventninger. Og stemningen var veldig bra.

Line, Siv Therese, Linn og Inger Lill var de første som kom frem til Gavelstad, da de hadde kjørt tidligere.

Alle bliene var full pakket med frukt og grønt og masse korpsutstyr som vi skulle bruke.

Fredag brukte vi til å installere oss på de hyggelige rommene, og kos med fellesmåltid (deilig mat) og vi så på Norske talenter på TV om kvelden. Ungene lekte og utforsket området som vi hadde helt for oss selv. Veldig spennende med så mye tumleplass.

Fra Norske talenter på TV fikk både barn og voksne masse ideer til årets sommerkonsert.

En idè var å spille på sykkelpumpe, eller alt annet som man tydeligvis kan bruke som instrumenter. En annen var at Audun skulle stå inne løpe inne i et hjul "akkurat som et marsvin". Vel det var vel noe mer elegant kan vi tenke, det vi så på TV... :-)

Det ble masse morsomt ut av dette. Og det er ikke så rart når man har Paul Erik med som har masse herlig humor og fantasi, og mange andre med godt humør som fyrte oppunder.

Lørdag startet vi med å spise deilig frokost.
Etterpå dro drillen ned i kjelleren for å lære et pom-pums program og musikantene dro for å spille i "Carnegie Hall" eller hva det het. I hvertfall flotte lokaler med masse inspirasjon i veggene.

Cathrine kom opp på lørdagen før vi skulle spille. Siden hun i all hast hadde kjørt fra instrumentet sitt, ble det improvisasjon blokkfløyte og andre ting man kunne spille på. Veldig hyggelig stemning og god hjelp ble det!.

Det ble masse øving denne dagen, og både dirigent og barn var slitne og veldig fornøyd med egen innsats på kvelden.
Etter lunch skulle drillen ned på skolen for å øve i større lokaler, men før de dro lærte de musikantene en hoppe-dans med morsomme trinn og spark. Dette klarte ungene med stor iver, og etter noe øvelse veldig bra!.

Det fikk blodsirkulasjonen igang, og det trengs når man sitter mye i ro. Veldig morsomt, både Elin, Paul-Erik og andre voksne hang seg på til ungenes fryd og latter.

På kvelden denne dagen ble det filmen "Rottatouille."

under denne filmen ble det også en hårsalong der voksne satt og flettet håret på jentene, og noen dro får å se på "Farmen" på et annet rom.

Om kvelden etter at barna hadde lagt seg satt vi voksene og de eldste drillerene og hadde en hygglig kveld. Det ble til og med litt drilloppvisning og musikk m.v. Hyggelig å bli kjent med en flott gjeng.

Alle ungene har lært masse denne helgen, og etter å ha spilt igjennom masse både nytt og gammelt materiale, og låt som et skikkelig "korps" har alle god grunn til å være veldig stolte av felles innsats. Drillerene var flinke og deltok aktivt i at det ble fellesskap med korps og drill, og morsomt og flott at de hadde marsj-drill sammen med korpset som spilte 3 nye marsjer og "marsjen vår". Audun var tydelig fornøyd og det var veldig gøy.

KJEMPE BRA INSATS ALLE SAMMEN!!. FLINKE VAR DERE!!.
Ref. v/ Inger Lill og red. v/ Elin.

Gavlestad