- Tusen Fryd 2007

Her Venter vi på og Komme inn på konserten

Her er Marine musikken og Solan og Ludvig

Mairine musikken Og gigante

Søndag 25.Mai dro korpset til Oslo for å se på Militære Tattoo i Oslo.

Kl. 09.45 ventet en spent gjeng på parkerings plassen På skolen for å dra på inn til oslo.

Vi vente spent og vi kjørte da ca. kl. 10.00

På bussen inn ble det Mat pakken spist
turen gikk bra innover.

Da vi kom inn til Oslo måtte vi vente litt før vi kom inn.
da var det noen som lot anledningen til å kjøpe en is.
så ble de sleppet inn.

alle venten spent på å se på.
Showet starte med at en prate før forestillingen og pratte om at det var garder fra både Tyskland, Nederland, Russland, England, Skottland og ikke minst i fra Sverige.

Det starte med en musikk oplevels og det ble både mottorsykkel show fra England og Norge.
Det var en "turn" tropp som hade rytmisk bevegelse og Noen daset runtd i strikk hopp dette var elegant.

Så kom NOrske Konglig Marine musikk som opptredde sammen med Flåklypa Dette var artig med Solan og Ludvik og ikke minst fikk vi se Bilen gigante.

Dette var stor stas.

Og vi fikk se En drill Tropp med 5 stykker som drillet med giværet det var helt fantastisk å se hva de klarte å få til og Kongens garde også hadde et inslag med drilltropp og Musikk.

Til Slutt kom alle Musikkanter inn og spilte felles Musikk stykke dette var helt stor artet.

Dette for min del og sikkert alle barna dette var en helt fantastik opplevelse og se.

Takk for en fin Dag.

ref: Inger Lill